Side Menu

Последни публикации

Околут Дуо запазва радостта от шофирането

Околут Дуо запазва радостта от шофирането

Всеки активен шофьор ще ви каже, че докато кара очите му са под напрежение от непрекъснатото взиране в пътя. Натоварването на зрението се увеличава, ако се шофира при здрач или нощем лошото осветление, рязката промяна в осветеността на пътя, заслепяващите светлини от насрещните автомобилни фарове изваждат очите от строй. Последиците са замъглено зрение и избледнели образи.

Специалистите са на мнение, че способността на човек да вижда добре в здрач и лошо осветление е най-верният показател за състоянието на очите. Когато тази способност е нарушена очите имат нужда не само от почивка, но и от възстановяване на зрението. За да се нормалзира кръвообращението и храненето на тъканите и да се възстанови остротата на зрението е нужно окото да бъде подхранено със специални очни пигменти.

Офталмолозите препоръчват на активните шофьори прием на Околут Дуо. Околут Дуо е природен продукт, който съдържа във високи количества двата необходими за добро очно здраве пигменти – лутеин и зеакснатин. Те стабилизират зрението и възвръщат остротата му чрез избирателното си натрупване в макулата. Офталмолозите препоръчват редовният прием на Околут да продължи и след настъпване на подобрение в зрението, тъй като двата очни пигмента не се произвеждат от организма и трябва да му се доставят редовно.

borola

Няма коментари

0
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x