Околут Дуо запазва радостта от шофирането

Всеки активен шофьор ще ви каже, че докато кара очите му са под напрежение от непрекъснатото взиране в пътя. Натоварването на зрението се увеличава, ако се шофира при здрач или нощем лошото осветление, рязката промяна в осветеността на пътя, заслепяващите светлини от насрещните автомобилни фарове изваждат очите от строй. Последиците са замъглено зрение и избледнели образи.

Специалистите са на мнение, че способността на човек да вижда добре в здрач и лошо осветление е най-верният показател за състоянието на очите. Когато тази способност е нарушена очите имат нужда не само от почивка, но и от възстановяване на зрението. За да се нормалзира кръвообращението и храненето на тъканите и да се възстанови остротата на зрението е нужно окото да бъде подхранено със специални очни пигменти.

Офталмолозите препоръчват на активните шофьори прием на Околут Дуо. Околут Дуо е природен продукт, който съдържа във високи количества двата необходими за добро очно здраве пигменти – лутеин и зеакснатин. Те стабилизират зрението и възвръщат остротата му чрез избирателното си натрупване в макулата. Офталмолозите препоръчват редовният прием на Околут да продължи и след настъпване на подобрение в зрението, тъй като двата очни пигмента не се произвеждат от организма и трябва да му се доставят редовно.

borola