грижа за очите

Осигуряването на качествена грижа за очите трябва да се превърне в рутинна задача на всеки човек днес. Това е най-сигурният начин за предпазване от неизбежните увреждащи зрението фактори. А поддържането на добро зрение днес е по-лесно от всякога. Пълна грижа за очите вече може да се постигне с редовният прием на един иновативен природен продукт, в чиято ефективност се убеждават все повече специалисти.

Какво е необходимо за осигуряване на пълна грижа за очите?

Отдавна е известно, че доброто зрение е резултат от набавянето на достатъчно количество от т.нар. пигменти за очи. Добре изяснено е действието на 3 от тях – лутеин, зеаксантин и астаксантин. Те имат мощно антиоксидантно действие, а мощните антиоксиданти са най-важни за здравето на очите.

Окото и особено ретината са изключително чувствителни към действието на свободните радикали в организма.

Напредването на възрастта и действието на рискови фактори като пушене и високо кръвно налягане водят до увеличаване количеството на свободните радикали и засилват нуждата от допълнителен прием на антиоксиданти. Това ще рече, че хората, изложени на тези рискови фактори, може да осигуряват оптимална грижа за очите си само ако се снабдяват с нужните количества от тези антиоксиданти. Същото важи и за хората, страдащи от съдови проблеми, предизвикани от действието на свободните радикали. Те създават риск от проблеми с очите и зрението като катаркта, глаукома, ретинопатия, уморени и зачервени очи, затруднено нощно виждане.

С кой иновативен природен продукт може да се осигури пълна грижа за очите?

Подсигуряването на добро зрение не се постига с еднократни или временни мерки. Изисква се постоянна и правилна грижа за очите. Именно такава грижа осигурява новият продукт за очи Околут Комби/Ocolut® Combi. Всяка малка капсула Околут Комби е една голяма подкрепа за зрението.
Околут Комби е първият природен продукт у нас, съдържащ пълен набор пигменти и антиоксиданти за очи. Редовният му прием е най-важната стъпка в стремежа за осигуряване на пълна грижа за очите и зрението. Той е задължителен компонент от грижата за зрението при хора с глаукома, катаракта, ретинопатии, намалено нощно виждане и уморени очи.

 

borola