Side Menu

Последни публикации

Околут предпазва очите от вредното влияние на слънчевите лъчи

Околут предпазва очите от вредното влияние на слънчевите лъчи

Лятото наближава. Специалистите предупреждават за вредното влияние на UV лъчите върху зрението. Съществуват три вида слънчеви лъчи – А, В и С. Прекомерното излагане на тяхното влияние уврежда роговицата и лещата, парене на очите и др. Излагането на ултравиолетовата светлина е свързано и с образуването на катаракта и дегенерация на ретината. Въпреки, че катарактата се дължи на промени с вързастта, продължителното излагане на слънчевите лъчи може да доведе до преждевременното й развитие.

Най-сигурната защита е подхранването и укрепването на самото око.

За щастие има природен продукт, който може да ни помогне да предпазим очите си. Наричат го “храна за окото”. Това е Околут, предназначен за запазване на доброто зрение и предпазване на очите от увреждания.

Околут съдържа оптимално количество от двата очни пигмента – лутеин и зеаксантин. Съставките на Околут са пречистени и без добавка на примеси, ето защо се усвояват цялостно и ефективно от организма.

Защитният им ефект в очите се осъществява чрез избирателно натрупване в макулата, филтриране и неутрализиране на фототоксичното въздействие на UV лъчите, обезвреждане на свободните радикали в макулата и ретината. Лутеинът и зеаксантинът действат като вътреочен филтър и всъщност са най-добрите “природни слънчеви очила”. Само по 1 капсула 1-2 пъти дневно по време на хранене за възрастни и по 1 капсула за деца са достатъчни за неутрализиране на вредните лъчения от слънчевата радиация. За да има ефект, препаратът трябва да се приема продължително време.

borola

Няма коментари

0
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x