операция при катаракта

Летните месеци са идеални за операция при катаракта (перде на окото). Ето и кои са 5-те основни причини да не отлагате повече процедурата.

Ще повишите качеството си на живот

Всяко едно заболяване се отразява негативно на личния и професионалния живот. Очното перде не прави изключение от правилото и вие най-добре го знаете. След като се е стигнало до операция, няма защо да я отлагате повече. Колкото по-бързо разрешите проблема, толкова по-скоро ще възстановите нормалното си ежедневие. Разсейте мъглата пред очите си и се радвайте отново на добро зрение!

Ще виждате отново както преди

За никого не е приятно да се подлага на операция, още по-малко на такива деликатни органи като очите. Все някога обаче трябва да се престрашите и да го направите. Защо не през лятото?! Най-добрият стимул за това е, че ще подобрите зрението си и ще виждате както преди.

Ще чакате по-малко за операция при катаракта през лятото

Обичайно по-малко хора се подлагат на оперативно лечение на очите през лятото. Причината е страхът, че ще провалят дългоочакваната лятна отпуска. Място за подобно притеснение няма, категорични са специалистите. Интервенцията не е в състояние да саботира почивката, когато се спазват следоперативните препоръки. Така че възползвайте се от възможността и си запазете час за отстраняване на пердето от очите през лятото.

Ще свалите лещите и очилата

Ако се оперирате преди лятната ваканция, после ще забравите за диоптричните очила и контактните лещи. Ще виждате добре без тези средства за корекция на зрението. Всичко, което ще ви е нужно за очите, са качествени слънчеви очила. А освен че пазят очите от вредните UV лъчи, те са стилни акценти от ваканционния стил.

Ще можете да се отдадете на спортни развлечения (в т.ч. и водни спортове), ако си направите операция при катаракта през летните дни

Обичайно възстановяването след операция от катаракта e кратко и безпроблемно. Така че не губете повече време и действайте! После ще можете да се наслаждавате на всякакъв вид спорт без изключение.

Вече знаете защо е добре да се подложите на операция при катаракта през летните месеци. Сега е време да разберете как да ускорите следоперативното възстановяване

За по-бързото възстановяване след интервенцията можете да разчитате на Околут Комби/Ocolut® Combi. Това е 100% природен продукт, който съдържа мощна комбинация от всички необходими пигменти и антиоксиданти за очи. Всяка капсула насища зрителните органи с лутеин 10 mg, зеаксантин 750 μg, астаксантин 2 mg и проантоцианидин 50 mg. Съставките са комбинирани така че да оказват пълна пигментна и съдова защита на очите.

Приеман редовно по 1 растителна капсула на ден, продуктът осигурява активна очна грижа и гарантира подобряване на зрението при страдащите от различни очни болести. Идеален е за вегани, вегетарианци и постещи, тъй като се предлага в иновативни, изцяло растителни капсули (VGcaps).

borola